Wat kijken we tevreden en dankbaar terug op twee hele mooie keuringsdagen met prachtige Friese paarden, de mooiste kampioenen, gezelligheid, en prachtig weer. Deelnemers, toeschouwers (die gelukkig na het inleveren van de gezondheidsverklaring weer aanwezig konden zijn), juryleden, vrijwilligers, medewerkers, voorbrengers, ruiters van Phaidra, hengsteneigenaren, terreineigenaren en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie fokdag op de nieuwe locatie in Schijndel: BEDANKT!

Benieuwd of jouw paard ook zo mooi op de foto staat? Klik hier voor het bekijken en bestellen van de foto's van Danielle Vink.

Nog even terugkijken naar de beelden van de fokdag op 2 augustus? Ga hier naar de beelden op youtube: https://youtu.be/hR2rlUVKiHI

Klik hier voor alle uitslagen in PDF, met dank aan Jo Janssen.

Op Phryso.com is uitgebreid verslaglegging gedaan van onze fokdag, graag verwijzen wij u door voor:

Verslag van de kampioenskeuring met algeheel kampioen Vita S.A. Sport Kroon AAA (Norbert 444 x Beart 411) van familie Vanderper en reserve algeheel kampioen Sinne van Stal Lagevoort Kroon AA (Beart 411 x Andries 415), gefokt door Jan en Maria van Driel en in eigendom van Mart van den Akker.

Kampioenskeuring.jpeg

Verslag van het kampioenschap van de 3-jarigen, waarbij Gwantje Antje p Ster (Rommert 498) van familie Peeters er terecht met de prijs vandoor ging.

Gwantje Antje p Ster (Rommert 498) kampioen driejarigen.jpeg

Verslag van het jeugdkampioenschap, waarbij Rinske K (Tymen 503) van de familie Kuijpers, kampioen bij de merrieveulens, er met het jeugdkampioenschap vandoor ging. De sterk ontwikkelde twenter Lys Birkemose (Omer 493 x Jasper 366), gefokt door de Deense Lisbet Schachtschabel en in eigendom van Zomerstaete werd reserve Jeugdkampioen.

Merrieveulenkampioen Rinske K (Tymen 503) ook Jeugdkampioen in Schijndel.jpeg

Verslag van het kampioenschap voor de merrieveulens en hengstveulens, waarbij Payke antje P. (Tiede 501) van familie Peeters de prijs voor beste hengstveulen in ontvangst nam en Rinske K (Tymen 503) van familie Kuijpers bekroond werd tot beste merrieveulen

Verslag van de keuring van kroonmerries, waarbij alle vier de merries een uitnodiging kregen voor de centrale keuring.